Svatomartinské menu

09.11.2017

Ke svátku Sv. Martina neodmyslitelně patří dobře vykrmená tzv. "Martinská husa" a pokrmy z ní na nejrůznější způsoby.

Náš šéfkuchař Milan Benovič pro vás připravil SVATOMARTINSKÉ MENU:

  • Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem | 60 Kč
  • Restovaná kachní játra s bramborovou lokší, husí škvarky | 95 Kč
  • Konfitované husí stehno z husokačeny v pomerančovém džusu, pečené červené zelí, škvarkový knedlík, smažená cibule | 240 Kč
  • Husí prso metodou sous-vide, špecle, šalotka, hrušky | 260 Kč
  • Kaštanový dort | 80 Kč

K tomuto degustačnímu svátku patří i vína. Svatomartinská vína mají lehkou barvu i chuť a nižší obsah alkoholu, obvykle okolo 12 procent, mají přirozenou svěžest mladého vína.

K menu pro vás náš sommelier Lukáš Slavík vybral řadu vín vinařství Grmolec.




Přijďte oslavit svátek Sv. Martina. Svatomartinské menu podáváme celý víkend (10. - 12. 11. 2017)

Na víkend doporučujeme rezervaci -  T: +420 576 514 028
Těšíme se na Vás.
Tým Beef & Beer