Zvěřinový brunch

15.11.2018

Na nedělním brunchi se můžete těšit např. na pečenou plec z divočáka na bylinkách, jelení svíčkovou na smetaně, bažantí stehna na víně, srnčí guláš a další... Nebudou chybět předkrmy a dezerty jako sladká tečka na konec.

Nedělní brunch pořádáme v čase 12-16 hodin a po celou dobu brunche bude pro děti v dětském koutku tvořivá dílna.

Představujeme Vám celé menu, které pro Vás připravil šéfkuchař Milan Benovič se svým týmem:





Udělejte si příjemné nedělní odpoledne s rodinou, přáteli a přijďte si udělat malé zvěřinové hody.
Na nedělní brunch doporučujeme včasnou rezervaci na T: +420 576 514 028.

Těšíme se na Vás.

Tým Beef & Beer.

Pečená plec z divočáka na bylinkách | Jelení svíčková na smetaně
Ragú z jelena sika s ostružinami | Bažantí stehna na víně
Srnčí guláš 

Pečená plec z divočáka na bylinkách | Jelení svíčková na smetaně

Ragú z jelena sika s ostružinami | Bažantí stehna na víně

Srnčí guláš