O restauraci

Vítáme vás v Beef & Beer - steakové restauraci.


Navazujeme tak na více než 8 letou tradici našich, troufneme si tvrdit, úspěšných pražských restaurací. V kuchyni kraluje tým profesionálů pod taktovkou šéfkuchaře Milana Benoviče.

 

Naší kuchyni vévodí steaky z masa té nejvyšší kvality připravované za pomoci speciální technologie přípravy masa na lávových kamenech. Můžete ochutnat steak z hovězí svíčkové plemene Charolais, hovězího flapu ze Severní Ameriky, hovězího flanku z Austrálie či hovězí Rib eye z Jižní Ameriky. Další specialitou je telecí maso, které pochází z EKO farmy v podhůří Jeseníků, kde krávy chovají pro naše restaurace. Toto maso zraje 20 - 25 dní při 2 - 4 stupních C ve vakuu.

Nechybí ani pravé americké bistro v podání báječných hovězích burgerů či pečených hovězích žeber. Vybíráme ty nejlepší suroviny a hlavně dbáme na čerstvost veškerých potravin.

Podáváme domácí dezerty z naší cukrárny. Pokrmy doplňuje vyhlášené točené dalešické pivo a další pivní speciály, široká nabídka vín z celého světa, které vám spolehlivě doporučí náš personál a nebo naše jedinečné domácí limonády, které doporučujeme, vzhledem ke svému složení, také dětem.

 

Vždy děláme maximum pro to, aby každá vaše návštěva v Beef & Beer byla jedinečná a nezapomenutelná…                          

 

Tak ať Vám u nás chutná.
Těšíme se na vás.

 

 

Marek Šmíd

Marek Šmíd

Jednatel společnosti, odpovědný vedoucí

marek.smid@beefandbeer.cz

 

 
Milan Benovič

MILAN BENOVIČ

Šéfkuchař


LUKÁŠ SLAVÍK

Manažer restaurace

lukas.slavik@beefandbeer.cz

 

Veronika Rybková

Veronika Rybková

Manažerka restaurace

 

Žaneta Kůrová

Žaneta Kůrová

Manažerka restaurace

Vendula Kučerová

marketing

marketing@beefandbeer.cz